Giveaway Awesome by Dianarashid.com dan Rakan-Rakan

17 April 2015

hi fellos. Jemput Join Giveaway Awesome by Dianarashid.com dan Rakan-Rakan dekat sini ya. Kenapa aku kata Awesome?! sebab hadiah super awesome untuk dimenangi. Rugi kot tak join kan :) jemput join ya semua.


mai cepat join, klik banner :D

Senarai hadiah:
  1. Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
  2. kufi saiz A4 x 2 pemenang
  3. Tudung x 2 pemenang
  4. 5 shishedo mask x 1 pemenang
  5. topup RM10 x 1 pemenang
  6. 1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone
  7. dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang
  8. Produk shaklee (chewable vita c) x 1 pemenang
  9. Hijab pins by mommylin x 1 pemenang
  10. Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang 

Syarat:
  1. Buat entry dengan tajuk bebas..lagi mengancam tajuk nya lagi best..
  2. heheheh
  3. Letak banner kat atas tu dalam entry awak.link kan ke entry GA ni.
  4. Wajib Follow dan like semua penaja yang saya senaraikan di bawah.
  5. tinggalkan link GA awak di kotak komen di entry ini sahaja.
Giveaway tamat pada 28 April 2015 ni. Sempatlah kalau nak join sekaki :D

Toodles.

2 comments

  1. Semoga pemenangnya adalah PG dalsm Giveaway ini. Insya Alkah...

    ReplyDelete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner