Tulang Betis Sakit

09 February 2015

hanya tuhan sahaja yang tahu kenapa. that was my first time kena sakit dekat tulang betis tu. sakitnya, nauzubillahminzalik Ya Allah. bukanlah maksud aku tak pernah sakit dekat betis yang macam satu ni. selalu juga sakit kalau kerap pakai kasut tinggi atau pegi jogging tapi tak buat senaman sikit-sikit dahulu. memang sakit. sedap-sedap tengah lena tido, boleh je kot aku menjerit sakit. tulang betis serius rasa berpusing. tak tahu nak bagitau korang macam mana supaya korang boleh membayangkan how sakit tu. mungkin juga sebab kesejukan yang amat. sebab, aku jenis tido tak suka pakai kipas angin atau aircon. Ya Allah. sakitnya. 


toodles.

2 comments

  1. Sakit brtis biasanya berdiri terlalu lama atau lama tak berjogging. Bila berjogging satu kali, ia boleh sakit selama 4,5 hari. Ia akan hilang selepas itu.

    Bak bagi kurang sakit sapu minyak mustika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. boleh jadi juga sebab terlalu berdiri lama bang kamil. PG ni tak boleh nak duduk diam. hehe. terima kasih bang kamil. akan cuba cari minyak mustika tu.

      Delete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner