Segmen Bloglist Feb - Jun by Cik Manis

| on
Wednesday, January 28, 2015
assalamualaikum fellow. jom join sekali segmen anjuran cik manis kita sorang ni :) sama-sama kita meramaikan dan memeriahkan segmen beliau. klik banner kalau nak sertai sama ya :)

http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html
syarat - syaratnya semudah ABC aje ^__^

1) Follow blog ini
2) Follow instagram tuan tanah kedaung ni * kalau tak nak pun tak pe
3) Buat entri segmen ni
4) Tinggalkan link blog di ruang komen

keputusan akan diumumkan setelah segmen tamat dengan bantuan encik Random ^__^ seramai 20 orang yang bertuah akan dipilih. ^__^

toodles.
12 comments on "Segmen Bloglist Feb - Jun by Cik Manis"
  1. Terima kasih sudi join segmen saya ^_^ nanti semak senarai peserta dekat sini ye
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-cik-manis.html
    All the best !

    ReplyDelete
  2. saya dri segmen y sama jum singgah :) http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow di sini dari segmen yang sama..
    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html?m=0
    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan follow:)
    jemput balas kunjungan
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. betul tu hanafi :)
      sekurang-kurangnya, boleh menambah trafik kan :)

      Delete
  6. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :)

    Jom singgah kembali :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature