Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

11 December 2014

hi fellow.
Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.
menarik bukan? :)


Shopping RM1212.00 di Lazada Malaysia?! Jika ada duit banyak tu, rasanya bukan PG sahaja yang meroyan satu badan, sesiapa pun pasti akan meroyan nak shopping dengan jumlah banyak tu kan. hehe. Dah alang-alang PG joinkan diri dekat Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest], dan jika dipermurahkan rezeki untuk menang hadiah wang tunai tersebut, ada tiga (3) item yang menjadi pilihan PG dihati, yang memang tidak mampu untuk PG tolak. hehe. Antaranya:-

1. (REFURBISHED) Apple iPhone 5s 16GB White!


Harga Selepas Diskaun : RM 999.00
Harga Sebelum Diskaun : RM 1,399.00 , Anda jimat 29%
iPhone keluaran Apple memang telah lama PG impikan untuk mendapatkannya. Lihat sahaja kepada rekabentuk pada iPhone 5 diatas. Memang mengoda hati PG. Fungsi kamera yang ada pada iPhone adalah perkara utama yang menyebabkan PG memang idam-idamkan iPhone keluaran Apple ni juga. ;) 
 Specifications of (REFURBISHED) Apple iPhone 5 16GB White

SKU
AP564ELAQ9YWANMY-766147
Harga
RM 999.00
Model iPhone 5
Size (L x W x H) 13.5 x 0.99 x 6.82
Weight 0.6
Color White
Display Size (inch) 4.0
Capacity (GB) 16
Megapixels 8.0
Operating System iOS 6
Battery Type Li-Polymer Rechargeable Battery
Wattage Nano SIM
Voltage 4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100,WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n,dual-band,Wi-Fi hotspot,Bluetooth v4.0,A2DP,LE
Network 4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100,WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n,dual-band,Wi-Fi hotspot,Bluetooth v4.0,A2DP,LE
SIM card type Nano SIM
Warranty Period 1 Month
Warranty Type Local Supplier Warranty


2. Hitachi (HGST) Tuoro Mobile 500GB Portable Hard Drive


http://www.lazada.com.my/hitachi-hgst-tuoro-mobile-500gb-portable-hard-drive-477032.html
Harga Selepas Diskaun : RM 149.00
Harga Sebelum Diskaun : RM 199.00 , Anda jimat 25%
Kenapa PG nak portable hard drive ni? Ar, ni sebab PG memerlukan lebih banyak tempat untuk menyimpan segala data kerja pejabat PG yang semakin bertambah dan bertambah tu. hehe. Selain, boleh digunakan sebagai simpanan untuk koleksi movie drama korean kegemaran PG dan juga sebagai simpanan koleksi gambar-gambar PG sendiri ;) Sizenya yang ringan juga memang memudahkan sangatlah nak bawa kemana-mana kan portable ni :)
 Specifications of Hitachi (HGST) Tuoro Mobile 500GB Portable Hard Drive

SKU
HI950ELAK82WANMY-496121
Price
RM 149.00
Model Tuoro
Size (L x W x H) 12.6 x 8 x 1.5
Weight 1.00
Color Black
Capacity (GB) 500
Warranty Period 3 Years


3. Naked Ur Decay


Harga Selepas Diskaun : RM 50.00
Harga Sebelum Diskaun : RM 128.00 , Anda jimat 61%
Yes. PG memang jarang mengenakan make up bila ke pejabat sebenarnya. Maksud, selain pelembab dan foundation sebenarnya. Tetapi, bila terpandang akan warna yang ada pada gambar diatas, memang PG patut dapatkannya segera! Selain warnya yang natural, dan PG yakin, ianya amat sesuai dengan warna kulit wajah PG, dan yang lebih penting adalah, PG memang suka mengenakan warna-warna yang natural. Tak la nanti kawan seoffice PG kata, PG look like "nenek". haha.
Specifications of Naked Ur Decay

SKU
NA952HBAPO5VANMY-730016
Price
RM 50.00
Size (L x W x H) 8X3.5X5
Weight 0.28

Yes. itulah tiga (3) item pilihan hati PG. Macam mana? Menarikkan? hehe. Ok, itu sahaja perkongsian daripada PG. Bagaimana pula dengan korang? Apa korang akan beli jika mempunyai wang tunai sebanyak RM1212.00 tersebut? Jom kongsi dekat Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest] sekarang! Good luck semua!

Toodles!

8 comments

  1. semoga berjaya, inshaallah klu ada rezeki menangla tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear murni :)
      inshaAllah ya. doakan PG :)

      Delete
  2. yeayyy.. PG join jugakkk.. moh singgah blog nik,.. nik pon ada join tau,,

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Itulah nik. Last minute join :D
      Harap adalah rezeki nak menang kat sini pula ;)

      Delete
  3. Mana ada duit sebanyak tu RM1212 nak beli, buat entri spt ini adakah boleh dapat jgk hadiah istimewa drp Lazada tu PG.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tak de kot bang kamil. PG joinkan diri ni, harapkan benda yg sama, kot² lazada nak bagi hadiah ke. Hehe. Tak menang tak pe, kita support sahaja contest ni.

      Delete
    2. Yalah PG mencuba nasib, harap2 PG berjaya nanti.

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner