Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

22 December 2014

Hi fellow. Jom join and support segmen rakan blogger kita sorang ni, sempena her birthday. Sambil bersegmen, mudah-mudahan boleh menang hadiah yang ditawarkan. hehe. Before that, nak say happy birthday in advance or belated sebab tuan blog tak mention bila her birthday. Happy birthday awak! pssst. Nak tengok hadiah? klik banner sama dibawah.

SEGMEN GA JALAN-JALAN TAMBAH KENALAN BY EMA HASAN
Link segmen telah diremove memandangkan url segmen telah tidak wujud ;)
klik banner untuk join!
Toodles!

19 comments

  1. Assalamualaikum , blogwalking dari segmen yang sama . Jemput singgah blog wani :)

    Segmen GA Jalan-ii Tambah Kenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam wani. Terima kasih ziarah blog PG ya ;)

      Delete
  2. salam.singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  3. salam,,iqha blogwalking here! :))
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html
    btw..done klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  4. singgah melawat... ^_^

    [ http://junejourney.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html ]

    ReplyDelete
  5. singgah & follow dari segmen yang sama. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    jangan lupa join segmen ira ye :3
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow disini.

    http://chenachenis.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  9. Salam,
    akak singgah dr segmen yg same...good luck dear...:)

    http://sitiasiah84.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.68 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.

    Singgah melawat dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  12. salam..jalan sini..dah follow awak..jom singgah blog and follow..

    http://miszrockers.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner