Repost | Bintang Kuning Nuffnangku | Kedudukan Betul Letak iklan Nuffnang

06 December 2014

Ini adalah salah satu repost yang i buat sekali lagi, dek kerana artikel ni hilang sebenarnya semasa proses nak edit label blog ni hari tu. memang sedihlah kan hilang. lagi sedih kalau satu-satu artikel mempunya komen yang agak banyak juga. sobsob~ apa pun, semoga artikel ini menjadi rujukan buat korang juga, kedudukan sebenar perletakan iklan Nuffnang :)

Repost | Bintang Kuning Nuffnangku | Kedudukan Betul Letak iklan Nuffnang

WEDNESDAY, JUNE 25, 2014
Hola.

Baru seminggu daftar blog ni dengan Nuffnang, Bintang Kuning Nuffnang i tu bersinar juga kat situ. 3 Star's Okey! Terima kasih Nuffnang! Lepas ni bolehlah bagi naik lagi si bintang kuning tu ya :D

Maaf ye, gambar i da padam :)

senang sahaja bah kalau nak bagi bintang tu bersinar lagi dan lagi. korang kena letak je dengan betul code iklan Nuffnang dalam blog seperti dalam gambarajah dibawah ;) senang je kan. selamat mencuba dan lepas ni, kenalah rajin-rajin tengok bintang tu ;)


Maaf ye, gambar i da padam :)
kedudukan yang betul letak iklan Nuffnang

Toodles!

Post a Comment

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner