Pengalaman Membeli belah di Zalora

11 December 2014

Holla fellas!

Remember artikel Heel Shoes to Wear on Your Birthday yang i pernah tulis tempoh hari. Artikel collaboration dengan Zalora. Alhamdulillah, tulis-tulis je rezeki dapat voucher RM100. Terima kasih Zalora. Moga ada rezeki lagi lepas ni. Amin!

Dan, setelah sebulan lebih voucher dapat kat tangan, petang tadi barulah ada masa nak selongkar laman web Zalora. Nasiblah due date voucher on 31 Disember. Sempat shopping!

Pengalaman Membeli Belah di Zalora Malaysia!

Pengalaman membeli belah di Zalora Malaysia? Untuk pertama kali, memanglah payah sikit nak fahami mana nak klik kan. Tapi dah tengok banyak kali, klik sana ini, ok lah. Benda senang je pun. Haha. Dan selesai wishlistkan barang yang i nak. Sampai 6 item terus duduk diam dalam wishlist. Oh, voucher i dapat hari tu dalam RM100 je. then, total barangan yang kena is, RM102.00 sahaja. RM2.00 tu kena bayarlah juga nanti.

Pengalaman Membeli belah di Zalora

tak sabar nak tunggu barang order sampai :D

ok. itu je lah pengalaman membeli belah dekat zalora. tak la susah mana pun. kali pertama kot kan. haha.

apa pun, zalora, thanks u so much for the collaboration invitation, also the voucher. thanks again! for sure ini bukan last dengan zalora :D

Toodles.

2 comments

  1. saya pun pernah beli barang kat zalora..puas hati sebab sehari je dah sampai..bila entah zalora nak bagi peluang saya pulak merasa tulis entry berbayar nih..ehehehe..athniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. semoga sis diana pun akan mendapat jemputan untuk menulis entry berbayar ya sis :) PG lagi tengah menanti barangan daripada zalora sekarang ni. hehe. tak sabar pula :D

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner