Library Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah

24 December 2014

Hi fellow. I memang jarang masuk library. Masa kecik-kecik dulu, arwah bapa pernah hantar pi masuk library. Time cuti sekolahlah kan. Masa tu library dekat Kota Kinabalu, Sabah ni, masih berada di tapak lama tau. Orang Kota Kinabalu, Sabah memang tahu tapak library lama. Kata je depan bangunan mahkamah, memang semua orang tahu. But then, dengan lamanya tidak menziarahi library, alih-alih library da bertukar tempat rupanya. Nasiblah tahu kan. Hehe.

Library Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah

Library Kota Kinabalu, Sabah dalam Kompleks membeli belah Suria Sabah. Hebat kan? Lepas ni, kalau da bosan dan penat berjalan dekat shopin mall tu, bolehlah kot duduk santai dalam library ni sekejap. Oh by the way, rasanya dekat dalam shopping mall Suria Sabah, tidak ada kemudahan cyber tau. I ada tanya dekat kaunter pertanyaan sebelum ni, dan jawapan mereka adalah, satu-satunya cyber yang ada dalam kompleks membeli belah suria Sabah adalah dalam library ni. So, korang yang tercari-cari atau tertanya-tanya, cyber ada atau tidak dalam suria sabah, jawapannya tiada. (kalau i silap, please. let me know ya) 

Library Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah
Bangunan lama Library Kota Kinabalu, Sabah
Library Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah
sudah semestinya koleksi novel melayu menjadi pilihan untuk aku
Library Suria Sabah Kota Kinabalu, SabahLibrary Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah
the view
again. the view. sangat selesa. sejuk dan sedap mata memandang.

Library Suria Sabah Kota Kinabalu, SabahLibrary Suria Sabah Kota Kinabalu, Sabah
see? the cyber? hehe. aku duduk paling hujung (pc no. 1 tika menaip entri ini :D)

yes. the point of view. duduk tepi tu memang best kot. tapi lagi best kalau library ni mengadap laut belakang suria sabah ni. lagi sedap mata memandang kot. lepas ni bolehlah i risik-risik kabar nak minta jawatan kosong. hahaha.

Ok. Tu je la nak update pasal library at suria sabah ni. Later i talk pasal library ni lagi. lagipun, kebetulan hari ni half day kerja. Suami pun lambat sikit jemput, then ambil peluang datang masuk sini. boleh je update blog kan :D

Toodles!

2 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner