Hari Terakhir Kerja di Tahun 2014 ;)

31 December 2014

Morning fellas!. Hari ni hari terakhir i bekerja di dalam tahun 2014. Alhamdulillah. Setahun berlalu. I begini juga. Hahaha. So lets selesaikan mana yang patut hari ini, sebab tak nak semak kan otak berharga i ditahun baru pula. Muahaha.

Hari Terakhir Kerja di Tahun 2014 ;)
 Picture Credit: Google

Kerja i senang je sebenarnya. Update apa yang patut sahaja. Staff nak pinjam buku, then rekod dalam buku, fail. Lagi senang sekarang terus update dalam excel. Settel. Update Laporan Kursus, Nota Kursus, Laporan Pelajar Praktikal. Benda ni kena masuk dalam kabinet. Rekod dalam excel and settel juga. Cutting news pun almost done. Cari artikel melibatkan DBKK sahaja and put in the fail. Esok lusa ada yang nak dirujuk semula, senang cari semula. Yeah selesai! But hebahan buku-buku dilibrary sahaja yang i tak selesaikan dengan jayanya. Maaf en. bos ;(

Office sunyi sepi. Wei awal korang sambut New Year!

Toodles.

Post a Comment

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner