Barangan daripada Zalora Dah Sampai~

22 December 2014

Lupa nak update pasal barangan daripada Zalora yang i tuntut menggunakan hadiah voucher hari tu. Yeah!, barangan da sampai dengan selamatnya. Terima kasih abang posmen. Engko datang masa i tak de dekat office.

Barangan daripada Zalora Dah Sampai~

Terima kasih Zalora!

Barangan daripada Zalora Dah Sampai~

Jam tangan + belt + tshirt

Barangan daripada Zalora Dah Sampai~

My bag ;)

Barangan daripada Zalora Dah Sampai~

the shoes


berbaloi kat situ. tq zalora!

Toodles!

8 comments

  1. Wahh syok tu dapat shopping dekat Zalora. Tahniah PG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Thanks azwar ;D
      Kalau dpt sopin lg dengan jayanya free, memang lg bestkan azwar :D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. syok lagi kalau dapat lagi berganda-ganda vocer kan :D

      Delete
  3. wow.. syioknya akhak...
    tak penah lagi membeli-belah dengan zalora.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok tau awak. hehe.
      ok, lepas ni boleh pergi membelah di zalora :D

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner