Blog Melampau di Malaysia!

23 September 2014

Assalamualaikum. Hi.
 
Bawa bertenang semuanya. Tajuk artikel tidak menuju ke arah pergaduhan atau apa-apa maksud perbalahan ya. Haha.

Sebelum itu nak ucapkan tahniah buat blog terlampau melampau di Malaysia ini iaitu blog Denaihati.com kerana telah berjaya mengatasi ranking blog Beautifulnara.com yang korang sendiri tahu Blog Beautifulnara.com penuh dengan cerita-cerita terkini artis, gosip yang update to date. I pun sendiri memang follow blog BN. Blog dia simple je. Tapi penuh dengan informasi. 
 

BLOG MELAMPAU DI MALAYSIA

 
Blog Melampau di Malaysia!
Picture, info credit and thanks Profhariz.com
 
Denaihati.com. Yup. the blog that i was mention BLOG MELAMPAU. Bukan Blog asing lagi bagi i dan korang kan? Dengan tagline "Hidupkan Untuk Memberi", DH) memang layak digelar blog melampau juga.

Kenapa i kata macam tu? Sebab DH baru-baru ini telah menganjurkan contest dengan menawarkan 3 ketul biji iphone 5s untuk dimenangi. Melampau sangat, dan i memang dah agak dengan contest cabaran iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger, DH, memang rangking blog beliau akan naik. Melampau sangat ye DH. Haha.

Tahniah Denaihati.com
Sumber berkaitan: Blog Terlampau Atasi Beautifulnara

Love,
YatieOwner

6 comments

  1. Sape nak iphone boleh terjah blog tu kan. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. Betul-betul. Siapa nak, bolehlah selalu terjah blog DH. kot-kot lepas ni DH nak buat contest iphone 6 pula. hehe

      Delete
  2. tengok komen komen kat denai hati, fuhhh memang melampau terlampau .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. memang melampau kak ;)
      tengok sahaja entri iphone 5s tu. lagilah melampau-lampau komen dekat situ :D

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner