Blog Melampau di Malaysia!

23 September 2014

Panas. Memang panas. Hari ni sahaja ada dua blog yang i baca,, menulis tentang satu Blog Terlampau atau Melampau ni. Memang seorang blogger Malaysia dan sebenarnya beliau tidaklah melampaui batas seseorang sebenarnya. 

Blog Melampau di Malaysia!
 Sumber: Profhariz.com

BLOG MELAMPAU DI MALAYSIA

Denaihati.com. Itulah dia BLOG MELAMPAU yang disebut-sebut. Bukan Blog asing lagi bagi i. Dengan tagline "Hidupkan Untuk Memberi", DH (Denaihati.com) memang layak digelar blog melampau juga!

Kenapa i kata macam tu? Sebab DH memang satu blog yang berani dan memang melampaui mana-mana blog setakat pembacaan i yang menganjurkan satu-satu segmen contest dengan menawarkan hadiah yang super grand! Lihat sahaja pada dua tahun yang lalu, DH menawarkan hadiah iphone 5 sebanyak 5 unit untuk cabaran mengejar impian memiliki iPhone 5 ketika itu. Kini, dengan penganjuran contest cabaran iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger, memang i agak blog DH akan menjadi satu blog Terlajak Terlampau Laris. hehe. 

Tahniah Denaihati.com

Toodles!

6 comments

  1. Sape nak iphone boleh terjah blog tu kan. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. Betul-betul. Siapa nak, bolehlah selalu terjah blog DH. kot-kot lepas ni DH nak buat contest iphone 6 pula. hehe

      Delete
  2. tengok komen komen kat denai hati, fuhhh memang melampau terlampau .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. memang melampau kak ;)
      tengok sahaja entri iphone 5s tu. lagilah melampau-lampau komen dekat situ :D

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner