Siapa Kata Jadi Urus Setia Kursus itu Best?!

26 August 2014

Assalamualaikum. Hi.
 
Siapa kata jadi urus setia kursus best? Angkat tangan. Kita geng. Haha. Aku suka je kot jadi urus setia kursus ni. Selain daripada kau lari dari kesibukan sekejap dekat office dengan kertas putih, kertas pink, memo, letterhead, fail menimbun, yes, ditugaskan untuk jadi urus setia kursus paling sesuai tak nak tengok semua tu tadi. Haha.

Lagi best bila..
  1. Makan free dekat tempat kursus.
  2. Tak perlu buat lain-lain kerja (duduk sambil scroll facebook dari pagi hingga habis kursus). Kan? :D
  3. Tak payah nak kejar punch card!
  4. Kursus habis awal. 4.30 petang dah boleh balik rumah. Muahaha.
  5. Boleh suka hati blogwalking dekat blog. lagilah best!

 Namun.. 

 

 Tak best bila..

  1. Duduk ditempat kursus dari pagi hingga petang then do nothing. I bukan spesis manusia yang suka duduk tanpa buat apa. Bosan!
  2. Kena duduk sekali dengan penceramah kursus time breakfast, lunch dan minum petang. Haha.
  3. Wifi tak de.

Siapa Kata Jadi Urus Setia Kursus itu Best?!
Siapa komen kata aku gemuk, putus kawan! Haha.
Selamat Menyambut Bulan Kemerdekaan Semua.

Dan banyak lagi kot yang i boleh nyatakan dalam seribu patah perkataan. Jangan screenshot dekat bos i okey. Kang tak pasal-pasal, sebulan i duduk dekat pusat pembelajaran DBKK ni. ;p

Love,
YatieOwner

2 comments

  1. Yg x blh nak tahan telampau duduk lma Dan mgtk hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan asha. Yang duduk office, memang akan rasa lah kot :D

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner