Siapa Fatin ilani Di Sebalik Gambar Berkebaya Labuh Berlatarkan Pemandangan Ibu Kota Kuala Lumpur dengan Mesej Keamanan GAZA!

05 August 2014

Hi. Assalamualaikum.

Berdiri ditepi beranda apartment tingkat 3 pun, i da nak pitam semacam, jangan ceritalah nak berdiri tinggi daripada itu. Tapi, yang ni i tabik. Moga awak baik-baik sahaja.

Siapa Fatin Ilani?


Fatin Ilani. Siapa Fatin Ilani? Tetiba nama Fatin Ilani menjadi carian utama dekat google malam-malam ni. Terus google siapa fatin. Rupanya ada isu dimana fatin ni bergambar berlatarbelakangkan pemandangan ibu kota Kuala Lumpur, bergambar disebalik pencakar langit dengan memegang mesej keamanaan di Gaza. Seperti kita sediamaklum tentang apa yang berlaku dekat Gaza sekarang ini.


Picture Credit and thanks: oohmakkau

Disebalik Cerita Fatin ilani.
Fatin Ilani yang turut dutemubual berkata beliau bersetuju untuk menyertai aktiviti ini hanya kerana Keow Wee Loong yang juga merupakan jurugambar rasmi untuk ahli parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah dan tidak akan sesekali bersetuju jika diajak orang lain.

“Saya pun tidak percaya yang saya mampu untuk memanjat sampai ke puncak,” ujarnya yang turut memberitahu ‘pendakian’ mengambil masa 45 minit dan dilakukan dalam persalinan kebaya penuh. Kredit Sepenuhnya: Webberita Disebalik Cerita Gurugambar Keow Wee Loong

Terkejut. Menceritakan pengalaman beliau sendiri dalam mengambil gambar Fatin ilani tersebut, beliau sendiri agak terkejut dengan keputusan Fatin ilani untuk bergambar di sebuah bangunan yang mana tidak diberitahu dimanakah lokasi tersebut, dan berdasarkan pengalaman beliau sebelum ini, kebanyakan mereka yang mengikuti beliau sangat takutkan ketinggian, tapi berbeza dengan Fatin ilani.
Ampun. Bergegar kaki kot.

Love,
YatieOwner

2 comments

  1. wahh.. terbaek la fatin ! memang gayat kalau panjat tempat tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaikkan nina, PG tak la gayat mana pon. Tp kalau tinggi macam ni, mmg tak sanggup! Hehehe

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner