Mudahnya Belajar SEO

21 August 2014

Assalamualaikum. Hi.

Apa itu SEO? Base on Blogger Akma Omar regard SEO, SEO adalah satu proses yang mana akan memberi kesan kepada penglihatan semula jadi atau pun hasil yang organik melalui enjin carian, dan SEO adalah perkara utama untuk dipelajari selepas kita mempunyai blog. Samada blog peribadi mahupun pemilik laman perniagaan. Siapa kata belajar SEO itu mudah? Akmaomar.com
 

Mudahnya Belajar SEO


Belajar SEO dengan HasrulHassan

HasrulHassan.com

Blogger HasrulHassan pernah kata, nak belajar ilmu SEO ni kena ambil masa bertahun juga. Bertahun lama tu i tak pasti. Tapi ya. I sendiri pun masih finding the nemo SEO ni. Siapa nak belajar ilmu SEO, korang boleh berguru dengan HH. Seriously dia sangat chill. I pun sendiri silent readers blog HH. Malu bertanya sesat jalan. Haha.

Blog i pun masih baru. Banyak benda lagi nak belajar. Blog peribadi je pun kan. Tak lah kejar pembaca sangat pun. Haha.

By the way, korang yang nak join contest menangi iphone 5s anjuran denaihati blog, boleh lah join disini http://denaihati.com/tiga-iphone-5s-untuk-dimiliki. Masih sempat lagi kejar tugasan. Good luck!

Love,
YatieOwner

4 comments

  1. SEO...ya bertahun tu untuk belajar...bagi mereka yang cepat menguasi tentu lebih cepat belajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bonda. saya lagi tengah pening sekarang belajar tentang SEO ni :(

      Delete
  2. Memang mudah jika tahu caranya... bila kita selalu bertanya dan cari info.. pasti ada perkara baru yg dapat kita pelajari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju. Dengan minat yang ada dekat dunia blog, inshaAllah banyak benda kita boleh belajar dan dapat ilmu :)

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner