Entri Blog di Muka Pertama Google

23 August 2014

Assalamualaikum. Hi.

Entri Blog di Muka Pertama Google? Glad to hear that sebenarnya. Berada dalam carian google dan duduk di page pertama google sebenarnya good for own blog. Bukan sahaja kita tahu blog kita mesra template, fast dalam carian, malah membantu bagi blogger yang letak iklan untuk menjana pendapatan. That was my opinion lah. Depend on blog tu sendiri. For me, yes, i can earn sedikit token dari iklan yang i letak. Tapi tak lah berharap sangat dengan iklan yang ada. Nama pun blog peribadi, so i tak ke arah blog dan earn jana pendapatan sangat kecuali untuk suka semata-mata. Haha. Panjang pula membebel.

Entri Blog di Muka Pertama GooglePicture credit and thanks to google
 
Baik. Nak kongsi, bang kamil just now ada share yang blog i ada duduk dalam carian muka pertama google. Oh ok, thank u bang kamil for share. Keyword cantiknya kajol kat situ. Simplenya keyword? Yes, Blog without keyword, memang tak sah. Apa itu keyword? Kena belajar lah bab tu. Blog yang kejar trafik, yes keyword paling penting. Tiba-tiba i rasa macam baru je menapak dengan blog. Haha.



Thank you bang kamil.

Love,
YatieOwner

Post a Comment

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner