Raya Mega Sale with Watsons!

05 July 2014

Assalamualaikum. Hi.

Yes, i is watson member yang tak berapa nak login website watsons sebenarnya. So mean, i tak tahu apa fungsi member dan point dari pembelian selama ni i akan boleh buat apa selain bayar je lah as well. Haha. Ok, kesimpulannya beli barang dekat watsons dan boleh kumpul point. Da banyak point tu nanti, boleh dapat discount etc.

Watsons Raya Mega Sale! 

 
Yes, nak share. Watsons ada buat jualan mega sempena raya. Boleh dapat potongan harga sebanyak 50%, bermula 24 jun 2014 sehingga 06 Ogos 2014 ini. Bukan takat tu sahaja, shopping plus berpeluang temui barisan para pelakon drama baru keluaran Tv3 bertajuk Raya Ni Mesti Kahwin. Wa, update sunggu i kan. Haha.

Raya Mega Sale with Watsons!
Picture credit and thanks to google

Bah, shopping kita.

Love,
YatieOwner 

2 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner