Asus Fonepad 7 Dual Sim (ME175CG) Spesifikasi

05 July 2014

Assalamualaikum. Hi.

Angan-angan nak jadi blogger yang berjaya sebenarnya. Tapi nak post seketul artikel pun payah sehari, apa lagi nak berangan nak jadi blogger yang berjaya. Memang dalam mimpi je lah kan.
 

Asus Fonepad 7 Dual Sim (ME175CG)


Oh by the way, right now, i kinda use this Asus Fonepad 7 Dual Sim to update my blog. Senanglah nak update blog dekat mana-mana sebenarnya. But, sebagai pengguna tegar smartphone dengan kepenggunaan kamera 100% memang suka ambik gambar dan terus nak post je kan, Asus Fonepad 7 Dual Sim ni rasanya bukan pilihan utama untuk itu. 
 
So, korang kena pandai cari lah ya, nak benda yang senang tapi mungkin ada kekurangan di tempat lain. I share LINK.
 
Asus Fonepad 7 Dual Sim (ME175CG) Spesifikasi
Picture credit and thanks to google

Love,
YatieOwner

Post a Comment

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner